Snickare Motala

Adolfssons bygg & Kakel – snickare Motala

Låt oss hjälpa dig STEN FÖR STEN BRÄDA FÖR BRÄDA

Om du bor i Motala och söker en snickare så är du varmt välkommen till Adolfssons Bygg & Kakel! Vi är en liten byggfirma i två generationer med kunden i fokus. Små och medelstora projekt inom plattsättning och snickeri passar oss bäst. Vår styrka är vår långa erfarenhet inom bygg- och plattsättningsbranschen. Vi är engagerade i att leverera kvalitet och precision i varje projekt vi tar oss an. Oavsett om du behöver hjälp en badrumsrenovering eller snickeriarbeten, kan du lita på oss för att leverera resultat som uppfyller dina förväntningar.

Snickare Motala

VILKA vi är

Vi är en liten byggfirma med bred kompetens och stor omsorg för våra kunder. Vår resa började i december 2022 men inom företaget finns över 20 års samlad erfarenhet. Vi är din pålitliga samarbetspartner när det kommer till att förverkliga ditt drömprojekt.

Snickare Motala

Vad vi gör

Vi utför badrumsrenoveringar med totalentreprenad, vi är även anslutna till BKR och kan utfärda kvalitetsdokument efter utfört projekt. Inom snickeri utför vi renoveringar, ombyggnationer och även nyproduktion. Vi tar oss an varje uppdrag med stort engagemang.

Snickare Motala

Vårt tjänsteutbud

Vi är dedikerade till att arbeta så effektivt som möjligt och använder de senaste teknikerna för att säkerställa att ditt projekt genomförs med högsta kvalitet och enligt dina förväntningar. Vi är stolta medlemmar i BKR och därmed ett certifierat företag för våtrumsarbete.

Adolfssons Bygg & Kakel

KÄLLGATAN 7 B LGH 1001, 591 35 Motala

Samuel 0730775255

Magnus 0706601807

Snickare Motala